Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Rock Sound Italia-Interviu cu Lauri

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Rock Sound Italia-Interviu cu Lauri Empty Rock Sound Italia-Interviu cu Lauri Lun Noi 17, 2008 9:29 am

oana

oana
Admin

RS:Black Roses este al saptelea album al vostru.Ati facut un drum lung pentru a ajunge unde sunteti acuma.Dupa atatia ani si atata munca,la ce va asteptati de la acest nou album?
L:Suntem foarte curiosi ce naiba o sa se intample,deoarece acesta munca este o adevaranta sansa pentru noi.Desigur ca acestea este cel mai "popish" album pe care l-am facut, dar in acelasi timp povestirile si personajele relatate in versuri au un dark feeling.Ne-am uitat intr-un fel sa ii socam pe fani.Deoarece cu ultimul album nu s-a intamplat asa ceva,pentru ca nu incercam sa exageram cu soundul si cred ca acesta a fost ceva gresit.De la primul album am incercat sa vedem o reactie la public cum ar fi "what the fuck are they doing?" mai mult decat "Oh that acestia sunt the rasmus".Aceasta s-a intamplat la HFTS si trebuie sa spun ca nu ne-a placut deloc pentru ca nu am surprins publicul.

RS:Ascultand noul album pot spune ca vati intors la Dead Letters sound,nui asa?Sunt unele cantece care imi amintesc foarte mult de acel album,aceasta este opiniea mea.
L:Desigur ca cu acest album ne-am intors la timpurile de demult si am ascultat vechiul nostru material si eu am avut un bun feeling.Am realizat ca ne-am distrat tare mult pe cand inregistram melodiile vechi.Asa ca, cand ne-am pus sa lucram la Black Roses am vrut sa avem din nou aceea atitudine:nu am vrut sa avem imaginea a trupei care se i-a prea in serios,si inainte de acestea am vrut sa fim total liberi si spontani in ceea ce facem,fara sa ne gandim ca trebuie sa urmam ceva reguli in muzica.

RS:Asa ca ai schimba si felul in care scri versurile...
L:Da normal.Am inceput sa facem o poveste pentru album,apoi mai tarziu ne-am decis pentru titlurile cantecelor si apoi am scris versurile.

RS:Vorbind despre concept,m-am gandit de ce tot timpul alegeti titluri mai dark cum sunt "dead letter", "hide from the sun" si acuma "black roses".Si acuma te intreb ca unde s-a dus lumina din cantecele voastre?
L:Este lumina,dar iese la iveala cu intelegerea versurilor.De exemplu Living in a world without you are un titlu mai dark dar daca asculti atunci realizezi ca are o viziune pozitiva pentru ca noi ziem “there’s a world without you”.Eu cred ca in fiecare cantec este o speranta.

RS:Este un fel de evolutie de la titlu la cantec?
L:Normal,eu cred ca trupa tot timpul evolueaza.Nu vreau sa cred ca noi artistic deja am atins cel mai sus loc si ca muzica noastra este completa.Exista tot timpul ceva nou de invatat si sunt deschis la orice experienta.

RS:Nu sunt foarte documentat de cariera trupei voastrea inainte de marele succes si ca mine multi nu sunt:poti sa imi povestesti de primi ani ai trupei?Ai fost foarte tanra nu-i asa?
L:Am produs primul album cand aveam 16 ani iar dupa doua saptamani deja primisem discul de aur.Am cantat ceva foarte ciudat gen speend funk ca Red Hot Chilli Peppers si obisnuiam sa facem si rap.Cu timpul ne-am schimbat stilul muzical si ceea ce facem azi este total diferit de ce faceam atunci.

Okay asta este prima parte ca acuma am obosit sa mai traduc.
Va continua.... Laughing

https://therasmusromania.forumgratuit.ro

2Rock Sound Italia-Interviu cu Lauri Empty Re: Rock Sound Italia-Interviu cu Lauri Mier Noi 19, 2008 5:52 pm

oana

oana
Admin

Acuma vine partea a doua. Cool

RS:Cum ati reusit sa va descurcati cu succesul la varsta aceia?
L:Nu ne-am descurcat[rade].Intr-un timp putin traiam intr-o lume nou total diferita.A fost o nebunie.Inainte ca eu si trupa mea sa devenim cunoscuti am fost niste looseri,nu eram bagat in seama de nimeni.Cred ca toata lumea care incepe sa cante o fac pentru ca vor sa se simta acceptati de catre ceilalti.Si noi am inceput tot ca sa fim aceptati de lumea in care traim,dar dupa un timp iti dai seama ca nu totul straluceste ca aurul.Imi amintesc ca la scoala inainte de a forma trupa nimeni nu vorbea cu mine,iar dupa un timp dupa ce am avut succes cu trupa toti vroiau sa fie prieteni mei.Atunci realizezi cat de falsi pot fi uni oameni si nu poti avea incredere in ei.

RS:Ce parte a avut familiat ta atunci?
L:Pot sa va spun ca am avut o copilarie linistita si libera,deoarece am avut de-a face cu muzica am plecat de acasa la 17 ani.Parinti mei tot timpul mi-au oferit suport,au fost primit care mi-au zis sa imi urmez pasiunea.M-au introdus in lumea muzici inca de la 5 ani cand am invatat lectii de piano.

RS:Inca mai canti la pian?
L: Desigur,imi place tare mult.Dar pe vremea aceea il uram de moarte.

In fine cam asta ar fi tot interviul,mai erau ceva chesti dar nu aveau nimica dea face cu el.Scz daca am gresit la expresi 1 mam si grabit si 2 am incercat sa fac cumva sa intelegeti. Laughing

https://therasmusromania.forumgratuit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum